за нас

Системата за GPS наблюдение и телеметрия  Pico GPS е създадена през 2018г. oт специалисти с дългогодишен опит в областта на телекомуникациите, GPS тракерите  и контролно-измервателните прибори.

Постарали сме се да избегнем всички грешки, които сме допускали в процеса на нашето развитие и да предложим на потребителите една устойчива система с функционална и лесна за работа програма , с високо качество и ниска цена.

Нашият продукт е насочен към малкия и среден бизнес, където  собственикът може без посредници бързо и лесно да получи необходимата му информация, предложена в достъпен табличен и графичен вид.

за контакти

София 1000, бул."М.Д. Скобелев" 63

Scroll to Top

Платформата Pico GPS стана доверен партньор на ТОЛ България,
НДУ за ТОЛ системите на България и Унгария.
В момента тече период на постигане на оперативна съвместимост на двете платформи

Платформата Pico-GPS  с оглед гарантиране на интересите на своите клиенти при работата им с Националната ТОЛ система препоръчва регистрация в платформата TollPass .

 www.tollpass.bg

Поръчайте специализирано ЕЛЕКТРОННО БОРДОВО УСТРОЙСТВО (EBU) , което е предназначено само за работа с ТОЛ системата на България. Така ще избегнете възможни глоби и грешки , възникващи поради ред причини, характерни за началния стартов период на софтуера на ТОЛ системата.